​Topuz kapı kolu

Modern kapı kolu tasarımları arasında yer alan topuz kapı modellerini de kullanmayı deneyebilirsiniz. Topuz kapı kolu modelleri günümüzde taşlı olarak da üretilebilen kapı kollarıdır. Ancak taşlı ve süslemeli olarak üretilen kapı kolu modellerini seçeceğiniz zaman dikkatli olmanız da gerekebilir.

Bu tür taşlı ve topuz şeklindeki tasarıma sahip olan kapı modellerini genellikle sade ve minimal tasarım dokunuşları etkisi altında olan mekanlarda kullanmamalısınız. Sade ve minimal bir dekorasyon stilini benimsemek istiyorsanız topuz kapı modellerinin sade tasarlanan modellerini seçebilirsiniz. Gri, siyah ve beyaz gibi topuz kapı modelleri bu noktada işinize yarayabilir.

Topuz kapı kolu modelleri aynı zamanda kolay kullanılabilir ve mekanizmaları son derece işlevsel olabilen kapı kolu modelleridir. Kapılarınızın daha kolay açılabilmesini istiyorsanız topuz kapı modellerini evinizin her noktasında kullanabilirsiniz. Topuz kapı kolu modellerinde mekan sınırlaması yoktur. Banyo ve tuvalet için tercih edebileceğiniz topuz kapı modellerini evinizin veya iş yerlerinizin her yerinde tercih edebilirsiniz.

Malzeme seçimi yaparken farklı nesnelerin tasarımda yer aldığı kapı kolu modellerine de yönelebilirsiniz. Tek renkli olarak üretilen kapı kolu modelleri olabildiği gibi aynı zamanda farklı desenlere sahip olan kapı kolu modelleri de üretilmektedir. Üzerinde pek çok farklı motifin yer aldığı kapı kollarını mekanlarınızda tercih ederek mekanınızın atmosferini baştan aşağıya en kolay şekilde ekonomik bir biçimde değiştirmeye başlayabilirsiniz.